Головна » ТІМ-ТБ » Об’єднують зусилля заради перемоги: у 5-му ліцеї прогримів благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ!

Об’єднують зусилля заради перемоги: у 5-му ліцеї прогримів благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ!


Ось так піднесено ярмаркує велика дружня родина 5-го ліцею. Від самого ранку тут гамірно як у вулику. У холах обох поверхів панує піднесена атмосфера, яка об’єднала школярів, батьків та вчителів задля важливої мети – допомоги воїнам, які захищають нас на гарячому фронті. Благодійний ярмарок організували на запит батьків-захисників, діти яких навчаються у 5-му ліцеї.

У час жорстокої війни обов’язком кожного з нас є підтримка та допомога армії. Лише працюючи разом, на фронті чи у тилу, ми зможемо досягти перемоги, кажуть батьки учнів.

Торти, пляцки, тістечка, печиво, піца, пиріжки та українські вареники – чого тільки не було на столах. Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й вчителі. Директорка ліцею дякує за підтримку та активність і дітям і батькам, які із задоволенням та натхненням системно долучаються до організації благодійного ярмарку.


Аромати по ліцею витають немов в пекарні. Манить як домашня випічка, так і справжні витвори кулінарного мистецтва, такі як наполеон та французькі тістечка. Сьогодні парта Тимура перетворилася на справжній дегустаційний стіл. Третьокласник щедро пробігся по всьому ярмарку.

А процес дегустації плавно перейшов у чайну церемонію.

А пан Олексій ярмаркуючи убив двох зайців – і задонатив, і подарунки до Дня матері придбав. Тепер не матиме клопоту.

У 5-му ліцеї виховують справжніх українців. Які чудово розуміють – у такий складний час навіть невеликі пожертви можуть допомогти нашим ЗСУ. Бо ж наша сила – у нашому єднанні.

Телеканал ТІМ.

Поширити