Головна » ТІМ-ТБ » Навчений – значить захищений. Мобільний клас безпеки вчить школярів ліцею №7

Навчений – значить захищений. Мобільний клас безпеки вчить школярів ліцею №7


Учні ліцею №7 намагаються запам’ятати все, що їм розповідає інспектор служби надзвичайних ситуацій. Говорять про пожежну та мінну безпеки, висновки діти роблять правильні – щоби зберегти своє життя.

Як зберегти життя у надзвичайних ситуаціях молодші школярі навчального закладу дізнавались на практиці в рамках тижня знань з безпеки життєдіяльності. За вчителів – правоохоронці та надзвичайники.

Уроки безпеки починають з актуалізації знань, щось повторюють, знайомляться з новими правилами. Найцікавіше для ліцеїстів – на кілька хвилин тати пожежниками-рятувальниками. Одна з найкращих у цьому мобільному класі з безпеки – смуга перешкод, на якій діти можуть відчути себе у ролі рятувальника, як вони тренуються, побігати, порухатися, спробувати розкатати пожежні рукави, потім їх збирати…


Смугу перешкод учні долали відповідно нормативам, все робили відповідально, діляться – аж дух захоплювало.

Залюбки знайомляться і з професією поліцейського. Аня, учениця першого класу навіть приймає рішення щодо вибору майбутньої професії – буде правоохоронцем.

Дві години поспіль учні закріплювали знання з безпеки життєдіяльності, все у ігровій формі, на позитиві. Навчений та попереджений – значить озброєний і захищений.

Телеканал ТІМ.

Поширити