Головна » ТІМ-ТБ » Волонтери Соборного хабу у рекордно швидкі терміни зібрали кошти на РЕБ та передали бійцю 3-ї ОШБ

Волонтери Соборного хабу у рекордно швидкі терміни зібрали кошти на РЕБ та передали бійцю 3-ї ОШБ


Боєць 3-ї штурмової Олександр Виноградчий оглядає новенький засіб радіоелектронної боротьби. І резюмує, що це сотні врятованих життів на фронті, збережений темп наступу та закривання очей ворожої розвідки.

Війна стосується всіх! А перемога залежить від кожного! Керуючись гаслом волонтерської ініціативи «Львівський лицар» волонтери Соборного хабу у рекордно швидкі терміни зібрали кошти на РЕБ для бійців 3-ї штурмової, та урочисто передали Олександру опісля недільного богослужіння.

А ось і ті доброчинці, які системно доєднуються до життєво важливих волонтерських зборів Соборного хабу. Не став виключенням турборежимний збір на РЕБ, ділиться Артем Рожко.
А ось і ті доброчинці, які системно доєднуються до життєво важливих волонтерських зборів Соборного хабу. Не став виключенням турборежимний збір на РЕБ, ділиться Артем Рожко.

До речі, прилад активної радіоборотьби на замовлення Соборного хабу виготовили інженери волонтерської ініціативи «Львівський лицар».

Як говорить військовий, зараз потрібні мобільні установки, які дозволяють оперативно пересуватися вздовж лінії фронту і давити вороже обладнання – зв’язок дронів-розвідників з дронами-камікадзе.

Серед п’яти пріоритетів найбільш важлива потреба ЗСУ- це РЕБ. Засоби радіоелектронної боротьби, які здатні протидіяти «Ланцетам», «Орланам», «Залам»та іншому непотребу російських орків, які дуже дошкуляють нашій обороні і нашому наступу. Тому ми не маємо права зупинятися у зборах, адже війна стосується всіх. І це сьогодні розуміють навіть діти, які активно волонтерять.

Телеканал ТІМ.

Поширити