Головна » ТІМ-ТБ » РЕБ для 67 ОМБр. На ярмарку чебуреків зібрали 83 тис. 100 грн.

РЕБ для 67 ОМБр. На ярмарку чебуреків зібрали 83 тис. 100 грн.


Світлана Охріменко, дружина військового 67 окремої механізованої бригади таку кількість чебуреків смажить вперше, зізнається – складно. Жінка працює старанно, на кону благородна справа.

Подолавши сором’язливість активно долучається до збору 12-річна Владислава, донька військовослужбовця ЗСУ.

На другому ярмарку чебуреків у Прилуках збирали кошти на засіб радіоелектронної боротьби для 67 окремої механізованої бригади, у якій несуть службу наші земляки.

Свято вуличної їжі організовували за тиждень. Що то – командна робота! Аби все встигнути встали о 5 ранку, о 7 були на своєму бойовому посту.

Цього разу у меню чебуреки та біляші на всі смаки, з м’ясом, з сиром, з зеленню, з жюльєном, козацькі. Подбали організатори ярмарку і про тих, хто дотримується посту. Для них чебуреки та біляші з капустою, картоплею, грибами, ягодами, а ще є солодкі пончики, ягідні напої.


На святі вуличної їжі за донат була можливість зробити якісні фото, аквагрим. Все це від професіоналів своєї справи. Можна було взяти участь у безпрограшній лотереї. Обертів ярмарку додавали креатині аніматори, виступи виконавців міського будинку культури та ЦТДЮ, вихованців циркової студії ЦТДЮ.

Ящики для збору грошей швидко наповнювалися. За 7 годин тривалості ярмарку вдалося назбирати 83100 гривень. Всі кошти віддали на збір, на продукти не витратили ні копійки. За це велика подяка всім, хто підтримав організацію ярмарку!

Збір коштів для 67 окремої механізованої бригади триває. Ціль – 266000, вже накопичено 155000 гривень. На сьогодні відомо – за вчора бригада втратила ще одного досвідченого снайпера, у командира бригади – важке поранення.

Телеканал ТІМ.

Поширити