Головна » ТІМ-ТБ » «The Best» – комедійна вистава з зірковим акторським складом у Прилуках!

«The Best» – комедійна вистава з зірковим акторським складом у Прилуках!


Він заради неї написав п’єсу. Анатолій Хостікоєв так мріяв, аби його кохана Наталя Сумська заспівала на сцені світову хітяру «The Best», що обіграв цілу виставу.

В основу сюжету покладено життєві історії акторів, ділиться автор ідеї.

У виставі «The Best» грає усього 4 актори, проте які! Це неперевершені зірки театру та кіно – Наталя Сумська, Людмила Смородіна, Любов Куб’юк та Анатолій Хостікоєв.


Отже, уявіть, що в розмірене буття підполковника Антона Сергійовича несподівано вриваються одразу троє незнайомок. І в кожної маса чеснот… Кожна претендентка приваблива, цікава, неординарна та особлива по своєму.

Для Антона Сергійовича то справжній виклик. Як тут не помилитися і зробити правильний вибір? Як визначити, яка з мисливець на серце THE BEST? Мабуть та, що і виконала омріяну хітяру Тіни Тьорнер для Хостікоєва.

Курйозні сцени та кумедні ситуації, романтичні пригоди офіцера у виконанні чудових артистів змусили зал аплодувати стоячи. До речі, ідея привезти виставу «The Best» до Прилук належить нашому земляку, молодому але дуже талановитому актору Дмитру Яковенку.

Мета театру в тому й полягає, щоб емоційно наповнити глядача і це надто цінно нині. Адже ми живемо в дуже травматичний, кризовий, стресовий час. Іноді ми втрачаємо рівновагу, відчуваємо емоційну нестабільність та втрату життєвих орієнтирів. І саме мистецтво допомагає почерпнути ресурс навіть для військових, переконані актори.

Телеканал ТІМ.

Поширити