Головна » ТІМ-ТБ » Всі кошти на ЗСУ: команда Прилуцького фахового медичного коледжу організувала благодійний ярмарок

Всі кошти на ЗСУ: команда Прилуцького фахового медичного коледжу організувала благодійний ярмарок


Сьогодні у Прилуцькому медколеджі гамірно як у вулику. А ще в повітрі витають неймовірні аромати різної смакоти. Тут і рум’яна випічка і тістечка, та навіть тушкована картопля з цибуляниками. Працівниця медколеджу Наталя Петрівна ділиться, що ніч не спала, аби приготувати для ярмаркувальників цілі комплексні обіди по-українськи.

Такий ситний комплексний обід від пані Наталі вартує усього 50 грн. Цікавимося що ж до нього входить.


Черга зі студентів стоїть не лише до комплексних обідів, а й до безпрограшної лотереї. А ось і перший щасливчик тягне свій подарунок.

Окрім лотереї дівчата ще власноруч наготували купу смаколиків.

До благодійного ярмарку долучилися чи не всі групи фахового медичного коледжу. Кожна має свою родзинку.

Прилуцький фаховий медичний коледж на всю Чернігівщину славиться своїм потужним волонтерським хабом. Медикаменти, маскувальні сітки, м’які подушки, химери та окопні свічки, біля яких український солдат сьогодні гріє руки в холодному фронтовому окопі. Все це виготовляють та збирають юні волонтери та щотижня відправляють на фронт до наших захисників. І ось такі ярмарки дуже допомагають зі збором коштів на розхідники, резюмує директорка коледжу.

Щодня у волонтерському хабі медколеджу кипить робота. Хтось у перервах між парами, хтось залишається після занять аби зробити свій маленький, але такий важливий внесок у нашу перемогу.

Телеканал ТІМ.

Поширити