Головна » ТІМ-ТБ » Вихованці Прилуцької спецшколи відвідали «Родинний сад» Романа Потапова

Вихованці Прилуцької спецшколи відвідали «Родинний сад» Романа Потапова


Софійка, учениця 6 класу Прилуцької спеціальної школи, не стримує емоцій – дівчинка вперше спробувала себе у професії квітникаря! Екскурсія вихованців Прилуцької спеціальної школи до «Родинного саду» Романа Потапова, що у Журавці, стала своєрідним майстер-класом з вирощування квітів, доглядом за рослинами.

Спершу слухали теорію. Від теорії – до практики. За якихось півгодини навчилися пікірувати розсаду і готувати її до садіння. І, власне, освоїли сам процес садіння. Швидко стали на «ти» із садовим ручним інвентарем, з лійок поливали квіти у горщиках.


Чи не найцікавішим було самостійне оформлення подарункових композицій. Тут знадобився і художній смак, і неабияке терпіння. Розмаїття квіткових рослин додавало настрою, можливості доторкнутися до краси.

Залишитися дійсно хотілося, бо і багато цікавого дізналися, і насолодилися красою квіткового раю, зробили тисячі фото, а ще смакували тістечками та запашним трав’яним чаєм просто неба. До навчального закладу поверталися з весняним настроєм і з подарунками. Тюльпани з цибулинками обов’язково – так запевнили діти, – висадять на клумбах. Це буде перший крок до власного родинного саду.

Телеканал ТІМ.

Поширити