Головна » ТІМ-ТБ » Гордість громади. У Прилуках відзначили переможців премії «Квіт папороті – 2023»

Гордість громади. У Прилуках відзначили переможців премії «Квіт папороті – 2023»


Сила слова Любові Забашти і сьогодні надихає відомих митців, молодих творчих особистостей до творчого зростання. Премія «Квіт папороті» на честь відомої землячки майже два десятиліття відкриває нові імена, нові літературні, музичні, художні шедеври. Цього року звання дипломантів виборювали митці.


Народний художній колектив студії театрального мистецтва «Казкар» Центру творчості дітей та юнацтва з літературною постановкою на слова Катерини Бабкіної та Наталки Маринчак став новим творчим відкриттям. Дівчата разом зі своїм керівником Юлією Сікаловою – дипломанти І ступеню.

Дипломи ІІ та ІІІ ступеню премії Любові Забашти розділили між собою вихованці арт-студії «Колаж», керівник Анастасія Вулик та вихованці гуртка «Чарівна намистинка», керівник Ольга Колесникова, ЦТДЮ.

«Квіт папороті»-2023 став дороговказом до нових творчих висот юним талантам. Всі три дипломи літературно-мистецької премії – у скарбниці нагород ЦТДЮ.

Ім’я лауреатки премії «Квіт папороті» – 2023 також нове у мистецькому колі. Художниця-аматорка Раїса Лябах подавала свої роботи на конкурс але навіть не очікувала на перемогу. Крила дали натхнення, віру у здійснення мрій. А мрії у пані Раїси прості і зрозумілі кожному.

І як підтвердження лауреатка та дипломанти конкурсу свої винагороди у 10, 5 та 3 тисячі відповідно, без сумніву передали на потреби ЗСУ.

Переможців літературно-мистецького конкурсу вітали колеги-митці. Наснаги додавали виступи викладачів Школи мистецтв, берегині української народної пісні Вікторії Лемещенко та бандуристки Тетяни Карпенко.

Телеканал ТІМ.

Поширити