Головна » ТІМ-ТБ » Смаколики на фронт. Майстер-клас від БФ «Добро дітям UA» для вихованців Прилуцької спецшколи

Смаколики на фронт. Майстер-клас від БФ «Добро дітям UA» для вихованців Прилуцької спецшколи


Олексій, учень Прилуцької спеціальної школи, старанно підбирає кольори фарб. Сьогодні у хлопця відповідальна місія – він розмальовує печиво для наших героїв і таким чином дякує їм за те, що вони у нас є.

Дев’ятикласниця Анастасія говорить, разом зі смаколиками вони передадуть воїнам на передову те щире, головне – подяку воїнам за те, що можна навчатися і спокійно жити. І головне – щоби скоріше настала перемога.


Фантазували та креативили школярі завдяки підтримки благодійного фонду «Добро дітям UA». Фонд заснований у листопаді 2023 року, підтримує дітей-сиріт, дітей зі спеціальних навчальних закладів. Волонтери привезли до навчального закладу гуманітарну допомогу – фрукти, організували майстер-клас з розпису пряників. Ідея ж передати смаколики воїнам належить дітям.

Збройним Силам України педагогічний і учнівський колективи навчального закладу допомагають з перших днів повномасштабного вторгнення, передають військовим малюнки, обереги, листи.

Пряники – їх учні розмалювали у патріотичних тонах, – представники благодійного фонду «Добро дітям UA» найближчими днями відправлять бійцям. З Прилуцькою спеціальною школою волонтери відтепер співпрацюватимуть постійно – разом до перемоги!

Телеканал ТІМ.

Поширити