Головна » ТІМ-ТБ » Кохання переможе: у Прилуках на День Святого Валентина одружилося 3 пари

Кохання переможе: у Прилуках на День Святого Валентина одружилося 3 пари


9 ранку, а в Прилуцькому РАЦСі одразу дві пари прибули на весільну церемонію. Весілля у день закоханих – романтичніше не придумаєш! – подумала пара прилучан Віталій та Євгенія і подали заяву до РАЦСу саме на цю особливу дату. До речі, пропозицію наречений Жені зробив ще рік тому. До цього пара зустрічалася 7 років. І саме повномасштабна війна спонукала на рішучий і відповідальний крок.

Замість смокінгу та весільної сукні на молодятах гарнезні українські вишиванки. Замість помпезних урочистостей – скромна церемонія. Бо ж святкування нині не на часі, резюмує Женя.

Весільна церемонія Жені та Віталіка стала дійсно незабутньою. І для цього не обов’язково кликати сотню гостей¸ важливо мати кохання в серці та щиро промовити одне одному довгоочікуване «так», на яке чекали довгих сім років.

Церемонія розчулює Женю до сліз, а ось Віталік навпаки серйозний та стриманий, ще не зовсім усвідомлює себе у новому статусі.

А це вже інша закохана пара романтиків – Олена та Роман. Вона із Журавки, він з Остапівки. Обом по 46. До питання шлюбу підходили свідомо і виважено, навіть не дивлячись на те, що це було кохання з першого погляду.

Розчулені молодята не натішаться одне одним. Весільна церемонія зворушує і надихає.

Зазвичай у Валентинів день у Прилуцькому РАЦСі спостерігався весільний бум, проте не цього року.

Телеканал ТІМ.

Поширити