Головна » ТІМ-ТБ » «Не просто робота, а сутність життя». Радіо ТІМ-FM – 6 років в ефірі!

«Не просто робота, а сутність життя». Радіо ТІМ-FM – 6 років в ефірі!


Їх шестеро, вони – команда. Робочий день починають о 7 ранку. В ефірі – цілодобово. Їх загальний стаж роботи у сфері радіомовлення – більше 30 років.

Працівники радіо ТІМ-ФМ постійно у русі. Вже 6 років поспіль креативлять, творять. Професійне свято – Всесвітній день радіо, 13 лютого, не є виключенням. Хтось готує передачу, хтось займається тематичними матеріалами – звичайна робоча метушня. Відволікати від звичного графіка всю команду ТІМ-ФМ було незручно, тож віддуватися довелося найнезайнятішим!


Далі про тих, хто забезпечує нас інформацією, хто допомагає бути у курсі подій, хто розповідає правду і спростовує брехню, про тих, хто просто підіймає настій і додає снаги…

Поєднувати суто технічні навички керування пультом і мікрофоном, Віталій вчився поступово. Тепер це вже автоматично. А в житті як допомагає!

А ще робота на радіо дає впевненість. І головне – можливість досконало вивчити українську літературну мову. Робота радіо ведучого потребує цілеспрямованості, наполегливості, рішучості, бажання постійно навчатися. І ще головне вміння – спілкуватись з людьми. У прямих ефірах це ой як нелегко.

За роки роботи на радіо – сотні ефірів, цікавих зустрічей, знайомств, відвертих інтерв’ю… Та чи не найважче було у перші дні після 24 лютого 2022 року. Радіоведучі Богдан і Віталій були по 12 годин на зміні, так як радіо працювало цілодобово.

Сьогодні ТІМ-ФМ чує ще й Чернігів та прикордоння Чернігівщини. Перед повномасштабним вторгненням ТІМ-ФМ виграв конкурс на мовлення у Чернігові і Чернігівському районі та Корюківці і Корюківському районі, а це – вже дуже далеке прикордоння.

Як би не було складно, радіожурналісти впоралися. І знову у ефірі, знову працюють над новими проектами, втілюють їх у життя. Та чекають повідомлення про перемогу!

Телеканал ТІМ.

Поширити