Головна » ТІМ-ТБ » «Кольоровість» від Віки Пасічної. У ЦМБ відкрилася персональна виставка талановитої прилучанки

«Кольоровість» від Віки Пасічної. У ЦМБ відкрилася персональна виставка талановитої прилучанки


Вона черпає натхнення з полотен Леонардо да Вінчі та Івана Марчука, вчиться поєднувати у своїх роботах загадковість та пльонтанізм – особливу техніку передачі кольору на зображенні. 15-річна Віка Пасічна, вихованка арт-студії «Кімната» дещо ніяковіє від уваги: сьогодні у дівчини відкриття першої персональної виставки. Проте відповідає впевнено – в її роботах переважає реалізм.


Картини юної художниці, а у її доробку їх вже кілька сотень, здебільшого народжуються з фантазії, або з натюрмортів.

Писати картини Віка Пасічна почала з дитинства. Її талант спадковий. У її родині вправно володіють пензлем бабуся і мама. А заняття в арт-студії ще більше розкрили талант. Проте дівчина постійно працює над собою, вдосконалюється.

Роботи для першої персональної виставки – а це серйозно і відповідально, – Віка обирала разом зі своїми викладачами. Малюнків всього 9, але ж головне зміст, вміння передати настрій, ту чи іншу подію, думки, переживання, мрії. І дівчині це вдалося.

Чернігівська художниця–архітектор Олена Грицюк, а цього дня жінка також презентувала свої роботи у Прилуках, дала високу професійну оцінку полотнам юної колеги.

Плоди малюнків Віки Пасічної – то спільна заслуга юної художниці, її викладачів і рідних. Всі вони прийшли дівчину на відкритті виставки. На знак шани таланту побажання, вітання, щирі посмішки, подарунки та квіти.

З «Кольоровістю» Віки Пасічної всі охочі можуть познайомитись у стінах Центральної міської бібліотеки. Персональна виставка юної художниці працюватиме рівно місяць, до 9 березня.

Телеканал ТІМ.

Поширити