Головна » Новини » Новини Прилук » 16 нових пікапів для захисників від Прилуцької громади

16 нових пікапів для захисників від Прилуцької громади


Прилуцька міська рада розпочала 2024 рік з масштабної покупки. На спеціальні транспортні засоби для ефективних операцій з міського бюджету було виділено колосальну суму – більше 20 млн грн. 19 січня міський голова Ольга Попенко від імені громади передала ключі від 10 автівок нашим оборонцям.


Придбання цих пікапів стало важливим кроком у напрямку підтримки наших військових. Кожна автівка абсолютно нова та додатково забезпечена двома комплектами змінної гуми. Ці транспортні засоби будуть використовуватися для різноманітних завдань – перевезення військового персоналу, транспортування обладнання та виконання бойових завдань.

Саме пікапи іноді стають мостом між життям і смертю на передовій. Загортаючи в себе поранених бійців, авто перетинає поля смерті, дарує можливість вижити. Як говорять самі захисники, військові пікапи як і дрони – це невід’ємний розхідний матеріал.

Життя військових на передовій безумовно є найціннішим ресурсом. І сьогодні наші захисники потребують всебічної підтримки, особливо коли війна перейшла на технологічний рівень.

ТК Прилуки

Поширити