Головна » ТІМ-ТБ » Прилуччина знову в скорботі. Додому на щиті повернувся герой Максим Кудаш

Прилуччина знову в скорботі. Додому на щиті повернувся герой Максим Кудаш


Прилуччина знову в скорботі. Додому на щиті повернувся герой Максим Кудаш. Хоробрий мужній молодий український воїн, який місяць не дожив до свого 30-річчя. Йому би ще жити і жити, захищати та відбудовувати країну. Та клята війна забирає найкращих своїх синів і доньок. Хоробрі українські воїни у боротьбі за долю Батьківщини кладуть на вівтар своє здоров’я і, нажаль, життя, заради вільного майбутнього української нації.


Максим Кудаш народився 15 лютого 1994 року у селі Колісники Прилуцького району. Закінчив Дігтярівський професійний аграрний ліцей. Згодом працював на підприємстві «Прилуцький хлібодар». 15 червня 2023 року Максим був призваний на військову службу по мобілізації. Службу проходив гранатометником в/ч А 1302.

Нажаль, 5 січня мужньо виконавши свій військовий обов’язок в бою за Україну Максим Кудаш героїчно загинув поблизу населеного пункту Кліщіївка на Донеччині. Смерть молодого хороброго воїна – це непоправна втрата для рідних друзів та великої громади.

Усі хто знав Максима, відгукуються про нього як про гарного спеціаліста, добру і щиру людину із загостреним почуттям справедливості, завжди готового прийти на допомогу.

Пам’ять героя Максима Кудаша громада вшанувала хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Нажаль у цій страшній війні Україна втрачає своїх найкращих синів і доньок, а рідні втрачають найдорожчих серцю людей. Усвідомлюючи якою надто високою ціною дається нам ця перемога.

Телеканал ТІМ.

Поширити