Головна » Новини » Новини України » 200 000 гривень за статус непридатності до військової служби: на Чернігівщині затримали адвокатесу

200 000 гривень за статус непридатності до військової служби: на Чернігівщині затримали адвокатесу


На Чернігівщині затримали 36-річну адвокатесу, яка на системній основі «допомагала» чоловікам призовного віку отримати статус непридатного до військової служби.

Заручившись підтримкою членів ВЛК одного з медичних закладів, жінка вимагала від військовозобов’язаних від 6000 до 7000 доларів неправомірної вигоди за оформлення необхідних документів.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Її затримали під час отримання 200 000 гривень хабаря за проходження медичного обстеження ВЛК громадянином із подальшим позитивним висновком про непридатність.

Окрім того, в її автомобілі вилучили ще 8 000 доларів.


Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено фігурантці про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1 (Перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань) Кримінального кодексу України.

Високий вал.

Поширити