Головна » ТІМ-ТБ » За незаконне зберігання боєприпасів – позбавлення волі на 7 років

За незаконне зберігання боєприпасів – позбавлення волі на 7 років


Днями до поліції зателефонувала мешканка Ладанської громади зі скаргою на агресивну поведінку сусіда. Група реагування патрульної поліції за викликом виїхала негайно.


Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що у 38-річного чоловіка вдома зберігалося 30 набоїв до автоматичної зброї, корпус ручної гранати та запал до неї. Речові докази направлено на експертизу. Розпочато кримінальне провадження.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 7 років. Поліцейські встановлюють походження боєприпасів, триває досудове розслідування.

Адмінпротокол за продаж цигарок неповнолітньому

У ході проведення профілактичного відпрацювання співробітники ювенальної превенції Прилуцького райвідділу поліції встановили факт продажу тютюнової продукції 17-річному підлітку. На продавчиню складено адмінпротокол, за яким передбачається штраф від 6800 гривень до 13500 гривень. З неповнолітнім проведено роз’яснювальну роботу про негативний вплив цигарок та алкоголю на організм дитини. Правоохоронці наголошують – продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів дітям заборонено. Якщо ви стали свідком продажу цигарок чи спиртного неповнолітнім – телефонуйте 102.

Телеканал ТІМ.

Поширити