Головна » ТІМ-ТБ » Першим у новому році у Прилуках на світ з’явився хлопчик. Назарчик народився вже 2 січня о 4 годині

Першим у новому році у Прилуках на світ з’явився хлопчик. Назарчик народився вже 2 січня о 4 годині


Першим у новому році у Прилуках на світ з’явився хлопчик з вагою 3370 кг і зростом 52 см. Назарчик народився вже 2 січня о 4 годині ранку.

Ідемо знайомитися з новорічним малюком та його щасливою матусею. Раїсі 37 і родом вона із села Знам’янка Прилуцького району. Це вже її друга дитинка. Вдома на матусю з братиком чекає 13-річна донечка, яка буде гарною нянькою для малого, має сподівання Раїса.


Назарчик – то найцінніший подарунок чоловікові під ялинку, жартує Раїса. І вже мріє познайомити родину з сином. Новий рік Раїса зустріла вдома у сімейному колі. А вже 1 січня, малий почав проситися на світ.

Найбільша мрія Раїси як і всіх українських матусь, аби їх дітки зростали у мирній країні.
Перший новорічний малюк народився з вагою 3кг 370 г і зростом 52 см. Це стандарт – кажуть медики. І щиро радіють кожному новому життю, яке з’являється на світ.

Загалом під час воєнного стану у прилуцькому пологовому народжується менше діток. Повітряні і душевні тривоги даються взнаки і молоді батьки рідше наважуються на відповідальний крок.

Поки що Назарчик залишається єдиним малюком, народженим у Прилуках у новому 2024 році. Та у відділенні ще чималого майбутніх матусь, які перебувають в очікуванні новорічного дива. А це доказ того, що життя неодмінно переможе темні часи.

Телеканал ТІМ.

Поширити