Головна » ТІМ-ТБ » Пересування вулицею Тургенєва нагадує ралі«Дакар-Париж». Люди роками намагаються достукатися до влади

Пересування вулицею Тургенєва нагадує ралі«Дакар-Париж». Люди роками намагаються достукатися до влади


Пересування вулицею Тургенєва нагадує ралі «Дакар-Париж». І наважуються на такі випробування справжні відчайдухи. Як ось цей пан, який нині їде з місією врятувати-допомогти – відбуксирувати свого товариша, який потрапив до полону бездоріжжя.


Чоловік ризикнув привезти товар до магазину і вже 100 разів пошкодував. Втрапивши у яму на дорозі втратив бампер та майже годину свого дорогоцінного часу.

На відміну від цих відчайдух водії швидкої та інших служб намагаються так не ризикувати. Тому до жителів цієї вулиці просто не доїжджають.

Місцеві жителі кажуть, що вони фактично відрізані від цивілізації.

Роками жителі цієї вулиці намагаються достукатися до влади. І ось їм це майже вдалося. Допомога у вигляді 3-х куп будівельного сміття не забарилася. Купи наклали і зникли.

До ремонту цієї дороги потрібен комплексний підхід фахівців, кажуть місцеві.

Місцеві жителі просто лишають свої автівки на початку вулиці, а далі бредуть пішки по бездоріжжю.

Прикро, що в 21 столітті люди відчувають себе аборигенами 17 століття. А все через бездіяльність влади, нарікають місцеві. І не розуміють, чим вони гірші за тих містян які мешкають в центрі серед вилизаних тротуарів і запашних квітників. Бо ж податки сплачують так само, а підтримки і розуміння – нуль.

Телеканал ТІМ.

Поширити