Головна » ТІМ-ТБ » У Ніжині відкрили Офіс відновлення та розвитку. Це перший подібний простір на Чернігівщині

У Ніжині відкрили Офіс відновлення та розвитку. Це перший подібний простір на Чернігівщині


У Ніжині відкрили Офіс відновлення та розвитку. Це перший подібний простір на Чернігівщині, та шостий на теренах України. Проєкт вдалося реалізувати за підтримки організації ПРООН та Європейського Союзу. Ремонт провели коштом Ніжинської громади, а оснащення і майже всі меблі – за рахунок Європейського Союзу та Посольства Швеції.


Офіс відновлення та розвитку – це інтерактивний сучасний простір, покликаний об’єднати місцеву владу, міжнародні організації, та бізнес. З метою координації міжнародної допомоги і визначення пріоритетності проєктів задля відбудови Ніжина, наголошує мер міста.

Місто Ніжин є лідером в області по залученню міжнародних інвестицій, наголошує Костянтин Мегем.

Офіс відновлення – це публічний простір, де кожен зможе знайти місце для розвитку, наголошує автор ідеї Юрій Хоменко, який виступив тут ще і в ролі дизайнера.

В офісі відновлення працюватиме 4 відповідальних спеціалісти. Кожен вестиме свій напрям – по міжнародній співпраці, написанню грантів, покращенню інвестиційної спроможності громади тощо.

Ніжинська громада щиро вдячна міжнародним партнерам за впровадження цього проєкту! Сьогодні така підтримка для України вкрай важлива.

Телеканал ТІМ.

Поширити