Головна » ТІМ-ТБ » Прилуки стали 47 містом, куди завітала виставка”На зламі”. У музеї вона експонуватиметься до 20 січня

Прилуки стали 47 містом, куди завітала виставка”На зламі”. У музеї вона експонуватиметься до 20 січня


Прилуки стали 47-м містом, куди завітала мандрівна виставка «На зламі». У Прилуцькому краєзнавчому вона експонуватиметься до 20 січня.
Він просив аби його розстріляли. В’язень Донбасу Валерій Соколов розповідає, що три з половиною роки провів у полоні та зазнав страшних тортур в «Ізоляції».


У нього були поламані ребра, все тіло нагадувало суцільну рану. Три місяці не виходив на вулицю. Коли вийшов його знудило, голова крутилася від свіжого повітря, пригадує Валерій.

Цю історію Валерій Соколов розповів в рамках презентації мандрівної виставки «На зламі» у Прилуцькому краєзнавчому музеї.

Виставка «На зламі» – це і є реальна історія побудована на реальних фактах. Вона складається з 18 стендів присвячених зламам. Тим суспільним явищам, які вплинули на українське суспільство під час війни.

На другій стороні стендів розміщені ілюстрації – збірний образ, який доповнює історії та віртуалізує проблему. Інфографічні зображення доповнено даними опитувань, результатами наукових досліджень та статистикою.

Прилуки стали 47-м містом, куди завітала мандрівна виставка на зламі. Вона експонуватиметься до 20 січня. А далі продовжить свої мандри країною.

Телеканал ТІМ.

Поширити