Головна » ТІМ-ТБ » Ічнянські працівники культури своїми руками перетворили укриття у казкову резиденцію Святого Миколая

Ічнянські працівники культури своїми руками перетворили укриття у казкову резиденцію Святого Миколая


Ця резиденція Святого Миколая нагадує справжню казку. А створили її творчі ічнянські працівники культури своїми власними руками, перетворивши звичайне укриття на справжній витвір мистецтва.


Ці четверо чесно зізнаються, що всі ідеї черпали з інтернету. А потім до них додавали майстерність своїх золотих рук. І результат перевершив усі очікування.
Родзинкою резиденції є унікальна ялинка, якою курсують магічні потяги перемоги. Вона б’є всі рекорди захоплених відгуків.

Вони виступили і в ролі дизайнерів і художників і декораторів-оформлювачів. Одним словом на ентузіазмі бездоганно виконали ту роботу, за яку професіоналам платять шалені кошти. В результаті вийшло навіть краще аніж у столичних торговельних центрах, бо мету перед собою ставили дуже благородну.

А найкращою винагородою за не просту працю є захопливі відгуки від малечі, каже мама маленької Кіри.

Головний спеціаліст відділу культури і туризму Ічнянської міськради Тетяна Салата теж долучила свою донечку в якості маленької помічниці до створення цієї казки.
Ічнянській громаді надзвичайно пощастило з командою працівників культури, ділиться заступниця міського голови Ічні Лариса Мілова.

Урочисте відкриття резиденції Миколая відбулося за участі діток загиблих героїв. Також тут вже презентували новорічну виставу. Та не лише на заходи, а просто для настрою усі охочі зможуть відвідати резиденцію до 7 січня.

Телеканал ТІМ.

Поширити