Головна » ТІМ-ТБ » Потужна команда Прилуцького фахового медичного коледжу міцно тримає волонтерський фронт

Потужна команда Прилуцького фахового медичного коледжу міцно тримає волонтерський фронт


Медикаменти, маскувальні сітки, м’які подушки, химери та окопні свічки біля яких український солдат сьогодні гріє руки в холодному фронтовому окопі. Все це зібране волонтерами Прилуцького фахового медичного коледжу щотижня відправляється на фронт до наших захисників. А ще в бліндажі завжди зігрівають душу щирі дитячі малюнки.


Прилуцький фаховий медичний коледж на всю Чернігівщину славиться своїм потужним волонтерським хабом. З перших днів повномасштабного вторгнення тут активно підтримують ЗСУ. Плетуть маскувальні сітки та химери, виготовляють окопні свічки, та навіть шиють м’які подушки для міцного сну наших захисників.

Студентка 4-го курсу Алла каже, що у волонтерському хабі всі – універсальні солдати. Проте вона відповідає саме за пошив подушок для військовослужбовців.
Аня у волонтерському хабі відповідальна за плетіння сіток та химер.
А на іншій локації цех по виготовленню окопних свічок.

Щодня у волонтерському хабі медколеджу кипить робота. Хтось у перервах між парами, хтось залишається після занять аби зробити свій маленький, але такий важливий внесок у нашу перемогу.

Ось у цьому приміщенні цілий склад окопних свічок, які мають відправитися на передову, аби зігрівати руки нашим бійцям в холодному фронтовому окопі. І це найменше, що ми можемо зробити для нашої перемоги¸ наголошують волонтери медичного коледжу.

Телеканал ТІМ.

Поширити