Головна » ТІМ-ТБ » З 38 залишилося лише 7: влада покинула напризволяще чотирилапих Прилуцького реабілітаційного центру

З 38 залишилося лише 7: влада покинула напризволяще чотирилапих Прилуцького реабілітаційного центру


Голодні та змерзлі Рекс і Фрея, та ще їх п’ятеро друзів із реабілітаційного центру весело біжать зустрічати своїх рятівників-волонтерів, які ось уже понад рік займаються порятунком чотирилапих, які були кинуті владою напризволяще. Через день по можливості привозять сюди корм, водичку та підстілку для хвостатих.


У цьому реабілітаційному центрі, яким опікується КП «Послуга» утримувалося 38 собак. Сьогодні тут все відрито навстіж та зі зрозумілих причин лишилося лише 7 песиків, б’ють на сполох волонтери.

Волонтери за свій власний кошт купують корм, оплачують транспортні витрати, аби врятувати цих кинутих напризволяще чотирилапих.

Волонтери неодноразово зверталися до керівництва КП «Послуга» з питанням, чому вони реабілітаційним центром не опікуються навіть попри виділене фінансування. У відповідь від пана Ніязова почули, що на центр виділено близько мільйона гривень, але на 8 собак центр відкривати не будуть, краще перевести ці гроші на дрони, а допоможуть хіба що добрим словом.

Натомість ані дронів, ані доброго слова, ані гідного виконання своїх прямих обов’язків. В ході останньої сесії депутати знову проголосували за виділення коштів на реабілітаційний центр у сумі 1 млн 860 млн грн. І хоча деякі обранці наполягали на тому, аби переписати програму, бо вона як слід не працює, все знову залишили без змін.

Обіцяють, що прилуцький центр реабілітації на повну запрацює вже з першого січня. Проте, чи будуть ці послуги дієвими – питання риторичне.

Телеканал ТІМ.

Поширити