Головна » ТІМ-ТБ » Настоятель собору Різдва Пресвятої Богородиці Віталій Юрочко отримав грамоту Верховної Ради України

Настоятель собору Різдва Пресвятої Богородиці Віталій Юрочко отримав грамоту Верховної Ради України


У темні часи дуже добре видно світлих людей. І це без сумніву про потужну армію волонтерів Соборного хабу, який діє на базі собору Різдва Пресвятої Богородиці у Прилуках.


Це потужний центр, який допомагає армії та стоїть на захисті країни в тилу. Тут збирають на гранатомети, плетуть маскувальні сітки та химери, шиють каремати, формують медичні аптечки та закуповують автівки для фронту. Бо єдиний вектор – це наша перемога над ворогом.

23 листопада напередодні дня волонтера, настоятель собору Різдва Пресвятої Богородиці Віталій Юрочко був нагороджений грамотою ВР України за заслуги перед українським народом. Ця почесна висока відзнака є нагородою кожного волонтера – від дітлахів, які організовували блок пости задля збору коштів, до меценатів і доброчинців, які миттєво закривали усі потреби наших захисників, резюмує Віталій Юрочко.

Здається, що для волонтерів Соборного хабу нема нічого неможливого. Його діяльність дуже різнопрофільна. А все завдяки потужній підтримці армії волонтерів, наголошує Віталій Юрочко.

Тісна співпраця депутата прилуцької міської ради Артема Рожка із
Соборним хабом зав’язалася з перших днів повномасштабного вторгнення. Вона є дуже злагодженою і продуктивною, наголошує доброчинець.

Після першого був ще другий автомобіль, придбаний Артемом Рожком за власні кошти, далі автівки купувалися в співпраці та всі вони передавалися нашим захисникам через Соборний хаб. Окрім автомобілів було ще багато добрих спільних справ, ділиться Артем Рожко.

Завдяки спільним зусиллям волонтерів, районної військової адміністрації, яка з перших днів війни об’єднала волонтерський рух в один нерозривний ланцюжок, та депутатів різних рівнів Соборний хаб сьогодні міцно тримає волонтерський фронт.
Попереду у волонтерів Соборного хабу ще багато добрих справ на благо України, бо єдиний вектор – це наша перемога над ворогом, резюмує Віталій Юрочко.

Телеканал ТІМ.

Поширити