Головна » ТІМ-ТБ » Безпечне дошкілля. У Линовицькій тергромаді капітальний ремонт укриття для садочка на завершальній стадії

Безпечне дошкілля. У Линовицькій тергромаді капітальний ремонт укриття для садочка на завершальній стадії


У закладі дошкільної освіти «Веселка» Линовицької селищної ради у найближчий час відкриють капітально відремонтоване укриття. Кошти на ремонт захисної споруди, а це 1,7 млн грн., виділила обласна адміністрація.


Роботи стартували на початку вересня. За проектною документацією було заплановано ремонт приміщень всередині, заміна освітлення, встановлення нової вентиляції, збудовані нові санвузли для дітей, персоналу, відремонтовано і спеціалізовані кімнати для зберігання медпрепаратів.

Крім суто ремонтних робіт вдалися вдалися до творчості. Стіни укриття зробили кольоровими, тут переважають синьо-жовні кольори. Окреме приміщення виділили під майбутній клас безпеки. Значних зусиль потребувало вимощення навколо укриття площею понад 225 кв. м.

Ремонт укриття підрядна організація має завершити до 20 грудня. А на цей час вихованці та персонал дошкільного закладу під час повітряної тривоги перебувають у захисній споруді ліцею і з нетерпінням чекають на відкриття персональної.

Капітально відремонтоване укриття відповідає усім вимогам та стандартам. Вміщує захисна споруда більше 300 осіб.

Телеканал ТІМ.

Поширити