Головна » ТІМ-ТБ » У Ніжині запрацювала чарівна пошта Святого Миколая

У Ніжині запрацювала чарівна пошта Святого Миколая


У Ніжині запрацювала чарівна пошта Святого Миколая. Казкову локацію розгорнули в історичному відділі Ніжинського краєзнавчого музею. Уже на вході до імпровізованого поштового відділення гостей зустрічають помічники святого Миколая – казкові ельфи.


Веселі та заповзяті ельфи допоможуть правильно оформити і підписати листа та запропонують зі спеціальним штемпелем опустити його до чарівної скриньки. А ще проведуть майстер клас з написання листа крапковим шрифтом Брайля. На перший погляд ніби нічого складного та до цього заняття треба призвичаїтися.

Роман має проблеми із зором тому й допомагає у поштовому відділенні Миколая писати листи саме людям незрячим. Відчути світ на дотик він теж може саме завдяки шрифту Брайля.

У приміщенні ніжинського відділення «Пошти Святого Миколая» розгорнуто кілька цікавих фотозон. Одна патріотична, інша магічна. Кажуть, якщо присісти на трон та загадати бажання поміж двох ялинок, воно неодмінно здійсниться. А ще тут експонується колекція новорічної іграшки нашого дитинства.

Ну і як побувати у поштовому відділенні Миколая і не передати листа з побажаннями.

Телеканал ТІМ.

Поширити