Головна » ТІМ-ТБ » Єдиний ніжинський басейн на базі НВК №16 «Престиж» знову працює

Єдиний ніжинський басейн на базі НВК №16 «Престиж» знову працює


Після вимушеного простою через карантинні обмеження та повномасштабне вторгнення басейн розконсервували та запустили в роботу з 15 вересня.


Досвідчені інструктори з фізичної культури проводять тут гурткові уроки з плавання як для учнів НВК № 16, так і для усіх дітлахів міста, хто бажає.

Семирічна Аліна не натішиться з уроків плавання. В басейні мала почувається, як риба у воді.

Повну реконструкцію та модернізацію єдиного плавального басейну в Ніжині, який не працював майже 20 років, свого часу допоміг здійснити Олександр Кодола, ще коли був народним обранцем. Він залучив для реалізації проекту мільйони гривень з державного фонду соціально-економічного розвитку, розуміючи, що найкращі інвестиції – в майбутнє наших дітей. Сьогодні тут створено всі належні умови для занять плаванням – ефективна фільтрація, комфортна температура для дитячих тренувань, великі роздягальні та ігрова для змістовного дозвілля в період очікування.

Басейн працює із дотриманням усіх протиепідемічних вимог, наголошує медична сестра.
У навчально-виховному комплексі №16, де навчається 500 учнів, модуль плавання є в кожному класі протягом року. А плавання з дитинства – це найефективніший і простий спосіб зробити дитину здоровою. Позитивний ефект від цього заняття не змусить себе довго чекати – це загартовування, зміцнення імунітету та формування правильної постави, резюмують інструктори.

Телеканал ТІМ.

Поширити