Головна » ТІМ-ТБ » Старе овочесховище Прилуцької спецшколи благодійники допомогли трансформувати у потужне укриття

Старе овочесховище Прилуцької спецшколи благодійники допомогли трансформувати у потужне укриття

Старе овочесховище трансформували у сучасне потужне укриття. У Прилуцькій спеціальній школі, яка підпорядковується Чернігівській обласній раді, навчається 77 особливих діток. І найбільшою проблемою закладу була відсутність сховища, яку допомогли вирішити благодійники.

Провести ремонт в укритті Прилуцької спеціальної школи допоміг благодійний фонд «Право на захист». Співпраця з яким розпочалася взимку минулого року. Тоді після першого візиту до закладу, благодійники були вражені від побаченого. І відразу включилися в роботу, результат якої перевершив усі очікування.

Благодійний фонд допоміг провести капітальний ремонт укриття «під ключ». Аби дітям тут було не лише безпечно, а ще й зручно, тепло та комфортно.

Реалізація даного надважливого проекту стала можливою завдяки співробітництву благодійників, керівництва області та Прилуцької РВА.

Окрім ремонту укриття, благодійники надали спеціалізованій школі потужний дизельний генератор разом з обладнанням для його підключення та допомогли зробити заміну покриття підлоги в їдальні.

Сьогодні в закладі не натішаться. Адже під час повітряних тривог діти мають можливість перебувати в комфорті та безпеці, наголошує директор.

Телеканал ТІМ.

Поширити