Головна » ТІМ-ТБ » Прилуки у скорботі: на фронті загинув захисник з Прилук Олександр Рогальов

Прилуки у скорботі: на фронті загинув захисник з Прилук Олександр Рогальов

11 жовтня скорботний день для прилуцької громади, яка прощалася із загиблим захисником, славним сином України Олександром Рогальовим. Військовий шлях Олександра розпочався задовго до повномасштабного вторгнення. Він стояв на захисті нашої держави в зоні проведення АТО. А з початком повномасштабного вторгнення Олександр Рогальов не вагаючись знову став на захист країни.

Він був вмотивованим бійцем з позивним «Волноваха», розповідає його бойовий побратим Петро Данькевич. Життя Олександра обірвалося 12 серпня від вогнепального поранення, внаслідок артилерійського обстрілу противником населених пунктів Роботине та Мала Токмачка.

То був дуже важкий бій пригадує Петро Данькевич. Він і сам тоді отримав важкі поранення. Загиблих бійців було дуже складно забрати з поля бою, розповідає побратим. Великою втратою є загибель Олександра для побратимів 116-ї окремої механізованої бригади, рідних, друзів та близьких.

Щодня війна забирає найкращих людей – воїнів-титанів, відважних синів і доньок України. Спільною молитвою та хвилиною мовчання прилуцька громада вшанувала пам’ять загиблого героя.

В останню путь свого захисника сержанта ЗСУ Олександра Рогальова проводжали стоячи на колінах та встеляючи дорогу квітами. Без люблячого батька залишилися 2 донечки, а без коханого чоловіка дружина. Батьки втратили сина, а Україна мужнього захисника. Такою надто високою ціною сьогодні виборюється наша перемога.

Телеканал ТІМ.

Поширити