Головна » ТІМ-ТБ » У боях за Україну загинув захисник з Ніжинщини Костянтин Ковтун

У боях за Україну загинув захисник з Ніжинщини Костянтин Ковтун


Нажаль, війна забирає найкращих… 27 вересня Ніжинщина попрощалася ще з одним загиблим героєм – командиром розвідувального взводу батальйону особливого призначення штурмової бригади «Буревій» Костянтином Ковтуном.


Йому назавжди залишиться 21…. Життя захисника обірвалося 24 вересня, під час виконання бойового завдання на території Донецької області. Свого героя ніжинська громада зустрічає стоячи на колінах.

Чин відспівування та поховання було відслужено у Свято-Покровському храмі. Його звершив Єпископ Чернігівський і Ніжинський Антоній (Філей), настоятель храму Михаїл (Якубів) та інше духовенство.

Воїн мужньо боровся за незалежність нашої неньки України, за її свободу, за життя. Дуже сумно, коли гинуть молоді хлопці, які ще не встигли створити сімю, народити дітей, втілити в життя безліч планів і задумів.

Ми будемо пам’ятати кожного українського героя, який здобував перемогу, проганяв російського агресора геть з нашої держави і який поклав життя заради кожного українця. І дуже прикро, що полеглі захисники не дочекалися довгоочікуваного майбутнього миру та перемоги.

З честю і гідністю ніжинська громада виконала свій обов’язок – провела в останню путь захисника Костянтина Ковтуна. Бо герої віддають за нас свої життя і тим самим дають нам шанс жити. Кожна церемонія прощання дає розуміння реальності і усвідомлення того, в який важкий час ми живемо і якою дорогою ціною дається нам ця перемога.

Телеканал ТІМ.

Поширити