Головна » ТІМ-ТБ » Скільки коштує зібрати першокласника у школу?

Скільки коштує зібрати першокласника у школу?


Скільки сьогодні вартує зібрати першокласника до школи? «Події» пішли перевіряти на власному досвіді, завітавши до одного з мережевих магазинів канцтоварів. Тут нам пропонують розпочати з вибору рюкзака з ортопедичною або анатомічною спинкою.


Ціни на шкільні ортопедичні рюкзаки нині кусаються. Зупиняємо свій вибір на рюкзаку за півтори тисячі грн. і це не найдорожчий варіант. Значно спрощує пошук необхідних канцтоварів список первачка, який нам запропонували в магазині.
Тож, озброївшись списком продовжуємо закупи. Далі обираємо папку для зошитів та пенал.

Асортимент канцтоварів нині вражає. Тут лише сам пенал дитина може обирати годину. Від найпростішого за 100 до наповненого усім необхідним за 600 грн.

Далі у нас за списком обгортки для зошитів та підручників.

Якщо піти на закупи без дитини, то можна значно зекономити і час і гроші. Проте психологи радять протилежне. Мовляв, дайте дитині право вибору. З власного досвіду – лише письмове приладдя дитина обирала хвилин зо 20.

Пластилін, олівці, альбом, кольоровий папір та картон, а також інше приладдя для уроків праці і малювання,.. обираємо бюджетні варіанти. Та все одно на касі сума набігає кругленька.

Цікавимося у продавчині – скільки складає середній чек у батьків інших першокласників. До цієї суми варто додати ще пару тисяч гривень, які доведеться витратити на одяг. Не дешеве нині задоволення – віддати своє чадо до першого класу.

Телеканал ТІМ.

Поширити