Головна » ТІМ-ТБ » Одяг з патріотичною вишивкою: у Прилуках відкрито шоу-рум місцевого швейного підприємства

Одяг з патріотичною вишивкою: у Прилуках відкрито шоу-рум місцевого швейного підприємства


У самому серці Прилук відкрився унікальний магазин, який без сумніву стане візитівкою нашого міста. Тут можна придбати одяг з патріотичним оформленням, який сьогодні на піку популярності.


А виготовляють цю красу на місцевому швейному підприємстві, яке є гордістю усієї Чернігівщини. Шоу-рум так і майорить синьо-жовтими кольорами українського прапора. І це неймовірно гріє душу та підіймає бойовий дух. Та ще більше закохує у себе оригінальна вишивка, яка є родзинкою кожної моделі одягу.

Від асортименту тут дійсно очі розбігаються – різноманітні моделі, принти та кольори. Тому процес примірки може затягнутися на години. І це окрема насолода. Просторе приміщення, великі дзеркала, чудове освітлення та привітний персонал.

Усі моделі одягу пошиті з високоякісної бавовни. Гарно носяться та легко перуться. Ціни бюджетні від виробника. Футболка вартує від чотирьохсот до п’ятисот грн. Патріотичну панамку можна придбати усього за 160 грн.

Родзинкою шоу-руму є унікальна послуга – нанесення вподобаної вишивки на готовий одяг. Для цього є спеціальний каталог з різноманітними варіантами. Також можна запропонувати і свій власний.

Хочете придбати фемелі-лук чи зробити корпоративне замовлення – ласкаво просимо, кажуть у магазині.

Найбільша мрія директорки підприємства Ірини Зайцевої – аби прилучани та всі українці керуючись девізом «свій до свого по своє» купували українське і тим самим підіймали економіку країни.

Телеканал ТІМ.

Поширити