Головна » ТІМ-ТБ » Мінна безпека, що таке стрес та чому потрібна фізична активність: у Прилуках пройшла “Не лекція” з Олександром Педаном.

Мінна безпека, що таке стрес та чому потрібна фізична активність: у Прилуках пройшла “Не лекція” з Олександром Педаном.


«Не Лекція» – це неформальне спілкування про безпечне поводження з мінами, про те як зберегти ментальне здоров’я у стресових ситуаціях. Олександр Педан наголошує – сьогодні діти знаходяться у стані стресу, а батьки цього не помічають. Нині з дітьми варто говорити як ніколи, адже ми живемо в умовах війни.


«Нелекція» від Олександра Педана відбувалася в інтерактивній напівігровій формі. Послухати її в укритті 5-го ліцею зібралося понад дві сотні прилуцьких школярів з різних навчальних закладів. Дітей ділять на команди, роздають пульти аби ті шляхом голосування приймали активну участь в обговоренні. Стартують зі знайомства з відомим шоуменом.

Прилуцьким школярам надзвичайно сподобався захід такого формату, під час якого доступною мовою їм вкотре нагадали, що потрібно робити під час повітряної тривоги та як поводити себе, коли знаходиш підозрілий предмет, або коли в тебе депресія.

Заряд позитивних емоцій та багато корисної інформації здобула під час зустрічі учениця 5-го ліцею Карина Вихор. Дівчина задоволена, що спілкування відбувалося в неформальній формі.

По завершенню заходу усі учасники виявили бажання особисто познайомитись з ведучим Олександром Педаном, зробити світлину на згадку та отримали прикольні подарунки.

Телеканал ТІМ.

Поширити