Головна » ТІМ-ТБ » У Ніжинському краєзнавчому музеї до кінця літа діятиме виставка художниці Євгенії Липовецької

У Ніжинському краєзнавчому музеї до кінця літа діятиме виставка художниці Євгенії Липовецької


На її роботах оживають квіти та дива природи. Живописні полотна виконані в яскравих оптимістичних тонах. А ось гобелени переважно в монохромних. Та від усіх без винятку робіт Ніжинської художниці Євгенії Липовецької іде неймовірна енергетика. Насолодитися цією красою можна у виставковій залі Ніжинського краєзнавчого, відвідавши персональну виставку членкині Національної спілки художників України.


На ювілейній персональній виставці іменитої ніжинської мисткині Євгенії Липовецької представлено до 2 десятків робіт, виконаних у різних техніках.
Персональна виставка Євгенії Липовецької яскраво презентує всі грані творчості різносторонньої художниці. Це і ткацтво, і олійний живопис, графіка та витинанка. На особливу увагу заслуговують гобелени у поєднанні з дзеркалами, які дуже поширені в Європі.

У центрі виставки дипломна робота самої художниці. З поміж інших вона помітно вирізняється і розмірами і майстерністю виконання.

Ці унікальні інтер’єрні речі та живописні роботи можна не лишень споглядати на виставці, а й придбати для окраси та позитивної енергетики, адже виконані вони з любов’ю та душею.

Телеканал ТІМ.

Поширити