Головна » ТІМ-ТБ » Грали і підтримували ЗСУ: у Ладанській громаді провели благодійний волейбольний турнір

Грали і підтримували ЗСУ: у Ладанській громаді провели благодійний волейбольний турнір


Вихідний Ладанська громада провела з користю, організувавши благодійну серію волейбольних матчів на знак вшанування загиблих героїв громади.


Це Альона. Сьогодні вона в ролі вболівальниці. На благодійний волейбольний турнір приїхала аби вкотре підтримати коханого.

Реалізувати захід вдалося завдяки фінансовій підтримці народного депутата України Бориса Приходька. До місця призначення з’їхалися 5 команд з різних населених пунктів, зокрема з міста Прилук, Ладана, Ічні та дві команди з селища Варва. Учасники між собою вже знайомі, оскільки не вперше змагаються, говорить капітан команди з Прилук Сергій Сич.

А це Павло Голінко, капітан команди з Ічні. Каже, любов до волейболу прищепив йому вчитель фізкультури ще у шкільні роки.

Тим часом капітан ладанської команди Олександр Твердохліб налаштовує «своїх» лише на перемогу.

Організатором волейбольного турніру став депутат Ладанської селищної ради Олег Якунь. Каже, ідея проведення такого заходу виникла ще до війни.

По завершенню змагань вдалося зібрати 1450 грн. Найкращою та найспритнішою виявилася команда з Ічні, яка і здобула кубок переможця.

Телеканал ТІМ.

Поширити