Головна » ТІМ-ТБ » 12 липня у Прилуках попрощалися з трьома загиблими героями

12 липня у Прилуках попрощалися з трьома загиблими героями


12 липня Прилуки попрощалися з трьома загиблими героями – Валентином Кулієм, Вячеславом Ланевичем та Дмитром Шенем. Їх життя обірвалися 5 липня під час стрілецького бою з ворожою ДРГ в районі Білогорівки на Луганщині.


Це був страшний бій, розповідає бойовий побратим загиблих героїв Валентин Денисенко.

Усі три загиблі герої з перших днів повномасштабного вторгнення не вагаючись стали на захист своєї країни та доєднались до лав ЗСУ. Сама доля присудила їм стати Героями, відданими військовій присязі.

Загиблий герой Валентин Кулій народився в Прилуках 15 червня 1968 року. Працював водієм КП «Прилукитепловодопостачання», а згодом електриком на ПП «Таланпром». Не вагаючись пішов захищати країну. Був водієм гранатометного відділення взводу вогневої підтримки в/ч А7330. Без чоловіка лишилася дружина, а без батька донька та двоє синів.

Загиблий герой Вячеслав Ланевич народився 17 липня 1975 року в місті Камінь Каширський Волинської області. Одружившись у 2018 році переїхав жити до Прилук. Працював у супермаркеті «Фора». Був відданий військовій присязі на вірність українському народові. Без чоловіка залишилася дружина, без люблячого татуся донечка.

Загиблий герой Дмитро Шень народився 16 березня 1986 року в селищі Димер на Київщині. Згодом родина переїхала у село Смош Прилуцького району. Працював на КП «Прилукитепловодопостачання». Дмитро був вірним сином України. Ще до початку повномасштабного вторгнення ніс службу у зоні проведення АТО. Без годувальника лишилася дружина та донька.

Під час траурного мітингу прозвучала пропозиція надати усім загиблим героям звання почесних громадян міста.
В останню путь загиблих героїв, які приєдналися до небесного війська янголів-охоронців прилучани проводжали стоячи на колінах.

Телеканал ТІМ.

Поширити