Головна » ТІМ-ТБ » У Прилуках знову резонанс: вкотре фігурує міська голова Ольга Попенко

У Прилуках знову резонанс: вкотре фігурує міська голова Ольга Попенко


Поки весь світ схиляє голови перед героями, які віддали своє життя за свободу і незалежність суверенної України проти рашистського ворога у Прилуках знову резонанс. І знову фігурує міська голова Ольга Попенко.


У соцмережах на сторінках прилуцьких пабліків, у телеграм-каналах з блискавичною швидкістю вчора поширилось скандальне відео, на якому Прилуцька міська голова Ольга Попенко спішно сідає в авто в той час, як увесь люд обабіч дороги схиляючи голову стає на коліна аби в останню путь провести героя російсько-української війни.

«Події» не лишились осторонь ситуації, вирішили поспілкуватись з пані мером Ольгою Попенко. Проте це виявилось справжнім квестом. О 8 годині, коли починається робочий день, знімальна група «Подій» відвідала міську раду, де голови не було. Із власних джерел вдалося дізнатись, що наразі вона знаходиться у комунальному закладі «Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка». Отже, о 8.20 знімальна група була вже там.

Зустріч з Ольгою Попенко відбулась, проте коментар стосовно даної ситуації отримати не вдалось. Міська голова як завжди посилалась на некомпетентність журналістів телеканалу. Окрім того апелювала тим, що поспішає на іспит…

Подробиці дивіться на каналі телеканалі ТІМ.

Телеканал ТІМ.

Поширити