Головна » ТІМ-ТБ » Хто ж буде у Прилуках вивозити тверді побутові відходи?! – вирішували на виконкомі

Хто ж буде у Прилуках вивозити тверді побутові відходи?! – вирішували на виконкомі


У Прилуках 27 червня на засіданні виконавчого комітету розглядали нагальне питання, що стосується життєдіяльності всього міста. Мова йшла про проведення повторного конкурсу на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів.


Раніше і до тепер питанням вивозу твердих побутових відходів опікувалось КП «Послуга», яке не змогло взяти участь в першому конкурсі через прострочені терміни його проведення, наголошує керівник підприємства Руслан Ніязов, та додає, що з початку року керівництво підприємства неодноразово повідомляло міську владу про закінчення терміну договору і необхідність оголошення конкурсу, проте жодної реакції з боку міської голови не було…

Якби конкурс відбувся вчасно, то КП «Послуга» змогло б взяти в ньому участь.

Перший конкурс було проведено у середині червня, каже Руслан Ніязов, і на той момент підприємство вже не відповідало вимогам до участі. Справа в тому, що у березні, коли мав відбутись конкурс, у КП «Послуга» ще не було офіційної заборгованості екологічній податковій службі, що дало б змогу взяти участь і перемогти в конкурсі.

Відповідальні за оголошення конкурсу управлінці визнають, що конкурс було оголошено пізніше, аніж варто було б, проте не вважають це проблемою.
Також начальник управління ЖКГ Олег Созінов зазначив, що навіть якщо підприємство не відповідає вимогам, то участь в конкурсі взяти може.

Отже, питання залишилось відкритим, 31 липня відбудеться другий конкурс, де буде обрано нового надавача послуги з вивезення сміття.

Проте, поза камерою окремі посадовці роблять припущення, що подібні дії управлінців міської ради сприятимуть тому, аби в місто зайшла нова компанія-надавач послуг з вивезення твердих побутових відходів, що потягне за собою ліквідацію КП «Послуга» і близько сотні правників залишаться без роботи.

Телеканал ТІМ.

Поширити