Головна » ТІМ-ТБ » Розмалювали гільзи для благодійного аукціону: отримані кошти підуть на потреби ЗСУ

Розмалювали гільзи для благодійного аукціону: отримані кошти підуть на потреби ЗСУ


Відпрацьовані гільзи, які слугували для знищення російських окупантів на сході нашої держави, відпрацюють і вдруге. Тепер їх основна функція не запалювати смертоносні снаряди, а зібрати якомога більше коштів для наших захисників.


На прохання волонтерів учні разом з керівниками художнього гуртка Прилуцького ЦТДЮ розмалювали гільзи українськими орнаментами, які в подальшому стануть лотами на онлайн аукціон.

Ідея зібрати кошти з продажу гільз у волонтера пана Анатолія виникла одразу
.
До 30 військових предметів передали у Прилуцький ЦТДЮ для перетворення їх на витвір мистецтва. Працювали гуртом і керівники і вихованці, тому впорались швидко, за 3 дні.

Керівниця відділу художньо-творчої діяльності Прилуцького ЦТДЮ Анастасія Волик зізнається, спочатку було складно обрати ескіз малюнку, але проаналізувавши сенс, який хотіли вкласти у майбутній витвір мистецтва, прийняли рішення само собою.

Пані Лариса Сидоренко, керівниця художнього гуртка «Веселка», пригадує той момент, коли тільки привезли ці предмети, каже, розуміння того, що вони несуть з собою смерть та розруху – просто нестерпне.

Таким чином смертоносна зброя конвертується в мистецьку, але продовжує працювати задля перемоги.

Телеканал ТІМ.

Поширити