Головна » ТІМ-ТБ » Зелений туризм набирає все більшої популярності серед українців

Зелений туризм набирає все більшої популярності серед українців


Останнім часом зелений туризм користується все більшою популярністю серед українців. Адже під час війни люди потребують заспокійливого відпочинку в єднанні з природою. Саме таке затишне місце заховалося від сторонніх очей у селі Леляки.


Зелена еко-садиба знаходиться серед соснового лісу на самому березі річки Удай. Тут так і манить мальовнича природа, сільський еко-туризм та риболовля.

Тут все зроблено в українському стилі. На вогнищі вариться козацький куліш, солом’яні хатинки дарують прохолоду в літню спеку, а запашне сіно – неповторний аромат дитинства. Такий відпочинок дійсно нагадує літо в селі, де можна пробігтися босоніж по незайманій зеленій траві, насолодитися співом пташок та скуштувати свіжі продути з грядки.

На подвір’ї безліч розваг для малечі, починаючи від дерев’яних гірок та гойдалок і закінчуючи батутами та басейном. А для спортсменів та любителів пляжного волейболу тут є чудовий майданчик.

А ще в еко-садибі можна насолодитися живою музикою та українською піснею.

Кілька днів відпочинку на природі як рукою знімуть стрес, що накопичився місяцями. Отримайте заряд чистої енергії від Землі та води. Зробіть перезавантаження, подорожуючи рідною мальовничою Чернігівщиною.

Телеканал ТІМ.

Поширити