Головна » ТІМ-ТБ » У Прилуках попрощалися із загиблим героєм Миколою Татаріновим

У Прилуках попрощалися із загиблим героєм Миколою Татаріновим


21 червня Прилуки прощалися із загиблим військовослужбовцем Миколою Татаріновим. Народився чоловік 18 грудня 1975 року у Прилуках. Навчався у Ніжинському педагогічному інституті, після проходив строкову військову службу з підготовки фахівців для інженерно-саперних частин.


Микола мав золоті руки. Працював на Прилуцькій дослідній станції. Був успішним у сфері ландшафтного дизайну, говорить його колега пані Тетяна.

До речі, на захист Батьківщини Микола став ще у 2014 році. У 2018 брав участь в Антитерористичній операції. А 10 лютого 2022 Микола Татарінов був прийнятий на військову службу за контрактом.

З особливим теплом згадує Миколу і його викладач, каже, ще зі шкільних років Коля мав гарну фізичну підготовку.

10 червня 2023 року у населеному пункті Вугледар Донецької області Микола Татарінов отримав важке поранення внаслідок здійснення противником мінометного обстрілу. 17 червня перебуваючи у Дніпровській лікарні Микола Миколайович помер.

У глибокому смутку залишилися сімʼя Татарінових: мама Людмила Михайлівна, брат Олександр, сестра Наталія та донька Марія. А прилучани ж, стоячи на колінах, гідно провели в останню путь ще одного героя.

Телеканал ТІМ.

Поширити