Головна » ТІМ-ТБ » Прилуцька громада попрощалася із бійцем Олексієм Романовським: через 10 місяців після смерті герой повернувся на рідну землю

Прилуцька громада попрощалася із бійцем Олексієм Романовським: через 10 місяців після смерті герой повернувся на рідну землю


Прилуки знову втрачають найкращих: у соборі Різдва Пресвятої Богородиці 17 червня прощалися із загиблим командиром військової частини A4118, Олексієм Романовським. Йому було лише 32. Так склалося, що повернувся на рідну землю герой через 10 місяців після смерті.


На захист Батьківщини Олексій став ще у 2014 році. І з липня по жовтень брав участь в антитерористичній операції. А вже в квітні 2022 він знову пішов відстоювати свою Батьківщину. До речі народився Олексій у сім’ї вчителів. Своє життя теж пов’язав з викладацькою діяльністю, зокрема працював вчителем фізичної культури в Прилуцькому ліцеї номер 2.

А Руслан Салівон, викладач навчального закладу де здобував освіту Олексій, зізнається: звістка про смерть колишнього студента дуже шокувала.
Зі слів директорки педколеджу Оксани Мельничук, для усього педагогічного колективу це неймовірно важка втрата.

8 серпня 2022 року під час несення військової служби на Донецькому напрямку – у районі населеного пункту Велика Новосілка під час виконання бойового завдання за призначенням Олексій Романовський загинув. Аби попрощатися із Олексієм та провести в останню путь біля собору Різдва Пресвятої Богородиці зібралися сотні людей.

Вічна слава герою!

Телеканал ТІМ.

Поширити