Головна » ТІМ-ТБ » Всебічний розвиток юні прилучани отримують у мистецькому літньому таборі

Всебічний розвиток юні прилучани отримують у мистецькому літньому таборі


Спробувати себе у ролі художника, дизайнера та модельєра юні вихованці мають можливість у мистецькому таборі арт-кемп від художньої школи-студії «Кімната». Тут можна те, чого не дозволить жодна мама робити вдома. От сьогодні для прикладу діти освоюють техніку кляксографії. Бризки кольорової фарби розлітаються на всі боки, утворюючи на папері справжні витвори мистецтва.


Сьогодні в мистецькому таборі день дизайнера. Що то за професія більшість дітей дізнаються від керівниці художньої школи-студії пані Наталії вперше. І не тільки дізнаються. а й на власному досвіді вчаться оформлювати інтер’єр.

Робота мистецького табору стартувала на початку червня.

У мистецькому таборі руйнують всі стереотипи. Тут дітлахам дозволяють малювати різними матеріалами – в хід ідуть і мильні бульбашки і піна для гоління, овочі та фрукти та, звісно, різноманітні фарби.

Чи не найбільше юні вихованці кайфують від екскурсій. Вражень насправді настільки багато, що діти наввипередки ними поспішають поділитися. У мистецькому таборі чудова традиція – завершувати насичений день дружнім колом, де діти діляться найяскравішими моментами.

А на завершення – запальна дискотека від драйвових відпочивальників.

Телеканал ТІМ.

Поширити