Головна » ТІМ-ТБ » Прилуцькі волонтери привезли до Прилук собак та котів з затоплених регіонів Херсонщини

Прилуцькі волонтери привезли до Прилук собак та котів з затоплених регіонів Херсонщини

За порятунок можуть бути вдячними не лише люди, але й тварини. Ці чотирилапі безхатьки, яких прилуцькі волонтери евакуювали із затоплених регіонів Херсонщини, ніби дивляться в саму душу. Вони не скиглять і не гавкають на людей. Натомість благально вдивляються в очі кожного відвідувача притулку з надією знайти нову люблячу родину. А ще дякують своїй рятівниці Олександрі Левченко, яка дві доби протряслася у фурі заради порятунку чотирилапих.

У цьому вольєрі руденька багатодітна мама, яку волонтери вже охрестили Лисичкою, годує своїх десятьох малюків. Історія їх порятунку вражає до мурах.

А ось і перші відвідувачі у Руденької та її малят. Маленька Емілія з бабусею прийшла обирати улюбленця в родину.

А тим часом старший брат Емілії у сусідньому вольєрі вже знайшов того особливого песика, якого вирішив назвати Патроном. Це вже пізніше з’ясується, що Патрон виявився дівчинкою.

Розчулені відвідувачі притулку беруть в родину не по одному, а одразу по декілька домашніх улюбленців.

Аня облюбувала дитинча Руденької. Каже перший час годуватиме сама молоком з пляшечки.

Серед евакуйованих тваринок є важкі, які потребують лікування та реабілітації. Є собаки, які в досить нормальному стані, але терміново потребують дому, щоб їх забрали з притулку, адже для них це великий стрес.

Більшість тварин, яких евакуювали волонтери, були безпритульними і жили на вулицях в районах, які затопило. Тварин може забрати кожен охочий, але не на ланцюг та без самовигулу, кажуть у притулку.

А ще волонтери дуже вдячні за допомогу в облаштуванні тимчасового притулку для врятованих з Херсонщини тварин.

Левову частину врятованих волонтерами тварин вдалося прилаштувати в нові родини за якихось пару годин. Та в притулку ще залишаються песики, які шукають нових люблячих господарів і обіцяють стати найкращими друзями. Бо ці тварини, яким довелося набачитися горя, вміють цінувати справжню дружбу.

Телеканал ТІМ.

Поширити