Головна » ТІМ-ТБ » Рецепти Клопотенка, денний сон, ігри, що розвивають – у Линовиці діє табір для дітей

Рецепти Клопотенка, денний сон, ігри, що розвивають – у Линовиці діє табір для дітей


Рецепти Клопотенка, денний сон, ігри для розвитку – у Линовиці діє табір для дітей всієї громади. Автобусом з Бубнівщини на обід у табір повертається два загони линовицьких школярів. На кожен – по вихователю.


На обід у таборят сьогодні пшоняний суп, сирна запіканка та свіжа полуниця. Окремо з вітамінного столу можна взяти собі листя салату, редиску або моркву.
Харчуються відвідувачі пришкільного табору «Веселка» 4 рази на день. У меню – свіжі овочі та фрукти, м’ясні, рибні та молочні страви.

Після калорійного обіду найменші таборята відправляються на денний відпочинок. Миють руки, ноги та вмощуються спати. А під час повітряної тривоги під наглядом вихователя свого загону спускаються в укриття, де грають в ігри та співають пісні.

У Линовицькій громаді пришкільний табір діє на базі Линовицької ЗОШ, його відвідують 115 школярів. З них – 11 з Удайців, 6 – з Богданівки.

Пришкільний табір у Линовиці, нагадаємо, розпочав роботу 1 червня. На його функціонування з бюджету громади було виділено приблизно 200 тисяч гривень. Окрім цього, прохарчувати школярів допомагає місцеве підприємство.

Телеканал ТІМ.

Поширити