Головна » ТІМ-ТБ » Поліція Прилуччини проводить перевірку за фактом інциденту в черзі до місцевого магазину

Поліція Прилуччини проводить перевірку за фактом інциденту в черзі до місцевого магазину

7 червня у соціальних мережах поширилось відео, на якому зафіксовано бійку між особами, що стояли у черзі біля входу до крамниці у центрі міста. Прилуцькі правоохоронці не зволікаючи відреагували на даний інцидент та прибули на місце для встановлення всіх обставин.

На місці події працювали група реагування патрульної поліції, співробітники ювенальної превенції та слідчо-оперативна група Прилуцького райвідділу поліції.


Поліцейські встановили, що під час відкриття магазину, який торгує товарами «секонд-хенд», утворилося скупчення людей, які намагалися першими потрапити до крамниці. Натовп відвідувачів, серед яких були неповнолітні, влаштував тисняву в черзі до магазину. Внаслідок цього впала металева огорожа біля магазину. Кілька неповнолітніх також втратили рівновагу і впали.

Співробітники поліції охорони намагалися врегулювати чергу до магазину. В цей час один з неповнолітніх вчинив конфлікт з правоохоронцем.

Наразі поліцейські вже встановили всіх учасників інциденту. Правоохоронці й надалі вивчають відеозаписи з телефонів свідків та встановлюють очевидців події.

Попередньо відомо, що по медичну допомогу ніхто з учасників конфлікту не звертався.
Перевірка за цим фактом триває.

Телеканал ТІМ.

Поширити