Головна » ТІМ-ТБ » У Прилуцькій РВА оголосили результати перевірки укриттів

У Прилуцькій РВА оголосили результати перевірки укриттів

У Прилуцькій РВА відбулось засідання органів місцевого самоврядування та балансоутримувачів укриттів міста. Провідною темою обговорення стали результати перевірки сховищ, яка відбувалась у період з 2 по 4 червня у Прилуцькому районі.

Начальник Прилуцького відділу ДСНС Андрій Ткаченко доповів, що на території міста Прилуки знаходиться на обліку 52 захисні споруди: з них 29 ПРУ та 23 сховища.
Тому було прийнято рішення знайти шляхи і способи вирішення наявних проблем у конструктивному діалозі між представниками органів місцевого самоврядування та балансоутримувачами цивільних споруд, незалежно від форм власності – комунальні це заклади чи приватні.

Деякі з балансоутримувачів зобов’язались власноруч виправити недоліки у сховищах, деякі сховища взагалі було вирішено зняти з балансу через недоцільність використання. Були й інші варіанти.

Виконуючий обов’язки керівника Прилуцької РВА додав, що у випадку якщо балансоутримувачі не приведуть в належний стан сховища чи не зроблять його доступним для мешканців, то в подальшому будуть притягнені до кримінальної відповідальності.

Крім того розглянули питання щодо удосконалення інтерактивної карти сховищ у місті Прилуки.

Телеканал ТІМ.

Поширити