Головна » Новини » Новини Прилук » Відбулося щорічне прибирання «озера закоханих»

Відбулося щорічне прибирання «озера закоханих»

Під час прибирання «озера закоханих» його чистили й від рослинності.


З настанням спеки прилучани частіше обирають для відпочинку та активного дозвілля пляжі та водойми. Одним з найпопулярніших таких місць є Озеро Закоханих, що знаходиться у мікрорайоні Сороченці. Тому, традиційно щороку тут проводять прибирання та підготовку для комфортного, безпечного та активного відпочинку. Ініціаторами традиційних суботників є ГО «Прилуцький козацький полк» спільно з небайдужими містянами.


Працювали всі гуртом – косили, загрібали, збирали сміття, витягували ряску. Місцеві жителі навіть приносили своє спорядження, аби краще і швидше привести зону відпочинку у належний стан.

Діти також у захваті від такої ініціативи, тому з радістю долучились до прибирання, кажуть, що неодмінно будуть приходити до озера щоб приємно провести час.


Голова ГО «Прилуцький козацький полк» Сергій Ткаченко, як організатор акції, закликає всіх містян бути порядними та не смітити, адже чисто не там де постійно прибирають, а там, де не смітять. Та додав, що такі зони відпочинку особливо необхідні в такий складний час.

На завершення спільної доброї справи, дітлахи запустили голубів на знак миру й чистоти. А на завершення – куштували смачний козацький куліш.

Телеканал ТІМ.

Поширити