Головна » ТІМ-ТБ » «Не ждали» на хвилях радіо ТІМ

«Не ждали» на хвилях радіо ТІМ


Зараз тут тривають останні приготування до благодійного концерту гурту «Не ждали», що відбудеться на хвилях радіо ТІМ.

Вмикай, кайфуй, та підтримуй ЗСУ України – звучать слова радіоведучої і благодійний концерт розпочинається з переклички учасників гурту, їх п’ятеро.

А в перервах між запальними авторськими піснями учасники гурту діляться підсумками благодійного туру «Не ждали» – сила голосу і слова», який щойно відкатали двома областями.


Нагадаємо, у липні БО «Мистецькі барви» за підтримки УКФ, спільно з Прилуцьким МБК розпочали реалізацію потужного проекту «Не ждали» – сила голосу і слова», в рамках якого знаний гурт здійснив благодійний тур шістьма містами та містечками Чернігівської та Полтавської областей.

Авторські пісні, які звучать від самого серця, полонили слухачів. Тож просто під час радіоефіру поціновувачі творчості гурту «Не ждали» надсилали повідомлення на студійний вайбер з багаточисленними подяками, що для виконавців дуже цінно, ділиться Сергій Чунь.

Чи не всі авторські пісні гурту «Не ждали» потрапляють у саме серденько, діляться слухачі. Та все ж є хіти, які найбільше слухають.

А просто під час благодійного туру «Не ждали» в прямому етері ТІМ FM відбувався збір коштів на РЕБ для 1-ї окремої бригади спеціального призначення ім. Івана Богуна, бо ж сьогодні головний вектор – то наша перемога над ворогом.

Телеканал ТІМ.

Поширити