Головна » ТІМ-ТБ » У Прилуцькому ліцеї №9 пройшов благодійний ярмарок

У Прилуцькому ліцеї №9 пройшов благодійний ярмарок


Хвиля осінніх благодійних ярмарків прокотилася навчальними закладами Прилук. Не лишилась осторонь і згуртована родина 9-го ліцею. Від самого ранку приміщення наповнюють неймовірні пахощі та аромати усілякої смакоти. Тут і свіжовипечені ще гарячі пиріжки. І смачні тістечка та еклери. А ще льодяники, желе та різноманітні тортики. Все виготовляли з любов’ю задля важливої мети – допомоги ЗСУ.

Та не смаколиками єдиними. Цього року 4-класники зробили акцент саме на виробах ручної роботи.

А це вже другокласники креативлять як можуть. Їм прийшла крутезна ідея – влаштувати на ярмарку тату-салон. І судячи з ажіотажу малі не прогадали. Клієнтів хоч відбавляй!


А це вже 5-класники у фартушках та пекарських шапочках реалізовують свою смакоту.

Торти, пляцки, тістечка, печиво, вафлі, піца, сік, чай – чого тільки не було на столах! Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й вчителі. Кожен клас, який брав участь у заході, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Учні активно запрошували до своїх столів зі смаколиками та рекламували товар у який було вкладено часточку душі.

Адміністрація ліцею щиро подякувала кожному і кожній, хто прийшов і долучився до благодійного ярмарку, хто підтримав ініціативу та своїм внеском долучився до збору коштів для ЗСУ. Разом ми сила, тільки разом ми можемо протистояти ворогові та вистояти в цій війні!

Телеканал ТІМ.

Поширити